Jonly wil heel graag winnen

JONLI HARIADI, 337 ON THE WHUSU CHAMPION

Ik – Jonly Hariadi – ben een geluksvogel. Ik ben als kind lid van Permata Hati. Zij krijgen donaties van Stichting Kartini uit Nederland. Ik word gesteund door tante Wolly en oom Giles Geschiere uit Nederland. Nu zit ik in de tweede klas van de vocational high school.

Sporten doe ik graag. Mijn favoriete sport is Whusu Sanshou. Deze sport kan ik niet op school doen omdat het geen deel uit maakt van het algemene sportprogramma. Ik train dus buiten schooltijd. Inmiddels ben ik lid geworden van de regionale club. Ik begon als in de laagste klasse maar ben nu in de nationale klasse opgeklommen. Deze sport beoefen ik sinds 4 jaar. Eerst deed ik aan de lokale wedstrijden mee, daarna aan de regionale wedstrijden. Van de 13 wedstrijden heb ik er 9 gewonnen en 4 verloren.

Op de foto sta ik rechts met mijn medaille. Het was wel moeilijk om te winnen. Ik oefen en oefen en train heel veel. Dit heeft er toe geleid dat ik in mijn klasse tot 60 kg succes heb op regionaal en nationaal niveau. Ik ben hier heel blij mee. Deze sport wil ik altijd blijven doen omdat ik het heel leuk vind.

Jonly Hariadi – admno. 337